De voordelen

Controle voor de leerkracht

JimmyControl zorgt ervoor dat de leraar overzicht en grip houdt. Er kan efficiënt gewerkt worden door de simpele interface.

Focus voor de leerlingen

Met JimmyControl breng je een duidelijke focus aan in datgene wat leerlingen in de les (kunnen) doen met mobiele devices. Zo is het device geen constante bron van afleiding maar een tool die uitdaagt om actief te leren.

Tijdwinst voor de ICT'er

Als ICT’er kun je met JimmyControl alle mobiele devices op je school monitoren en beheren. Dat doe je allemaal vanuit één overzichtelijk platform. Zo heb je alles goed in beeld en ben je (veel) minder tijd kwijt aan devicebeheer.

Inzicht voor het bestuur

Via een portal biedt JimmyControl schoolbestuurders inzicht in de doelen waarvoor – en de frequentie waarmee – mobiele devices worden gebruikt. Zo kan (toekomstbestendig) beleid worden bepaald op basis van meetbare feiten.

Gemak voor alle gebruikers

JimmyControl is voorzien van een intuïtieve gebruikersinterface die de vorm van een zeer toegankelijk dashboard heeft gekregen. Elke gebruiker kan er snel mee werken en vindt er direct wat hij of zijn nodig heeft.

Zo toegankelijk kan MDM zijn!

MDM-oplossingen voor de diverse besturingssystemen zijn over het algemeen behoorlijk complex. JimmyControl legt daar een laagje overheen, en maakt de meest gebruikte functies een stuk toegankelijker.

Geschikt voor alle besturingssystemen

Met JimmyControl kun je devices beheren met de besturingssystemen iOS, Android, Chrome OS of Windows 10. Gebruiken jullie op school verschillende systemen? Geen probleem, JimmyControl werkt met allemaal!

Wil je meer informatie of een demonstratie?
JimmyControl is verkrijgbaar via een aantal partners in Nederland en Belgie.

Verkooppunten