JimmyControl in combinatie met Apple iOS


Voor Apple iOS-devices kun je JimmyControl inzetten als zelfstandige MDM-tool. Je hebt dus geen aanvullende MDM-licenties nodig. Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden bij de webportal Apple School Manager. Dat is helemaal gratis, en vervolgens heb je ook gratis de beschikking over alle functies van de Apple-beheerapps VPP en DEP.

Alle functies van VPP
Met VPP (Volume Purchase Program) kun je op centraal niveau apps inkopen en distribueren naar je devices. VPP zorgt er ook voor dat apps (zowel betaald als gratis) kunnen worden geïnstalleerd op de devices zonder dat daar een gebruiker aan te pas komt.


Alle functies van DEP
Met DEP kun je devices op een slimme manier aanmelden bij het MDM-beheer. Devices die zijn aangeschaft bij een erkend Apple-verkooppunt, kun je ook helemaal automatisch toevoegen aan je MDM; geen beheerlast dus!

De meekijkfunctie werkt anders

Voor Apple-devices is geen meekijkfunctie beschikbaar in JimmyControl, omdat Apple deze functie niet aanbiedt aan derde partijen. Apple biedt zelf wel een meekijkfunctie aan via de gratis app Classroom (onderdeel van Apple School Manager). Hiervoor is het wel een vereiste dat de leerkracht ook over een Apple-device beschikt.


Wil je meer informatie of een demonstratie?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Bellen kan natuurlijk ook.

Neem contact op